Site-uri dintr-o perioadă de probă gratuită
Când o perioadă de probă gratuită se încheie fără a fi ales un plan, site-urile aferente devin offline, dar nimic nu este șters. Acestea sunt păstrate timp de 60 de zile de la încheierea perioadei de probă. Dacă tot nu ați ales un plan până atunci, acestea sunt șterse definitiv.
Pentru a le păstra, alegeți un plan pentru același produs în orice moment înainte de acea dată: site-urile revin online și rămân active.
Site-uri care nu au fost niciodată publicate
Un site care a fost creat, dar nu a fost niciodată configurat cu succes — încă afișează În așteptare sau Eșuat în lista dumneavoastră de site-uri — este șters după ce a rămas în această stare timp de 30 de zile. Un site care a fost vreodată online nu este niciodată șters prin această regulă.
Pentru a-l păstra, încercați să îl configurați din nou din lista dumneavoastră de site-uri sau contactați asistența și vă vom ajuta. Conturile cu un plan activ nu sunt afectate: un site eșuat în acest caz este responsabilitatea noastră să îl remediem.
Avertismentele
Vă trimitem un e-mail cu 14 zile și cu 3 zile înainte de ștergerea oricărui element, în limba dumneavoastră, și nimic nu este șters mai devreme de 14 zile de la primul e-mail. Un site șters își păstrează copia de rezervă pe durata intervalului obișnuit de restaurare, astfel încât îl puteți readuce oricând din Site-uri → Afișare site-uri șterse cât timp acea copie de rezervă există.
Site-urile asociate unui plan anulat sau neplătit urmează o regulă diferită: consultați plăți restante, suspendare și curățare.