कहिलेकाहीँ तपाईंले साइन इन गर्नुअघि नै हामी तपाईंको लागि खाता खोलिदिन्छौं र सेटअप गर्छौं — विशेष गरी जब हामी तपाईंका वेबसाइटहरू हामीकहाँ सार्छौं। त्यसपछि तपाईंले खाताको मालिक बन्नको लागि इमेलमार्फत निमन्त्रणा प्राप्त गर्नुहुन्छ।
तपाईं जोडिनुअघि हाम्रो टोलीले के गर्न सक्छ
खातामा कोही पनि नजोडिएको अवस्थामा, हाम्रो टोलीलाई यसको सेटअप पहुँच दिन सकिन्छ। सेटअप पहुँचले हामीलाई सार्ने काम मात्र गर्न दिन्छ र अरू केही पनि होइन:
- तपाईंका वेबसाइटहरू सञ्चालन हुने सर्भर अर्डर गर्न र व्यवस्थापन गर्न,
- तपाईंका वेबसाइटहरू, मेलबक्सहरू र डोमेन सेटिङहरू (DNS) थप्न,
- हामीले तपाईंसँग सहमति जनाएको योजनाका बीजकहरू हेर्न।
सेटअप पहुँचमा तपाईंका भुक्तानी विवरणहरू कहिल्यै समावेश हुँदैनन्: हामी कार्ड हेर्न वा थप्न सक्दैनौं, र हामी कार्डबाट केही पनि भुक्तानी गर्न सक्दैनौं।
यो कति समयसम्म रहन्छ
सेटअप पहुँच निश्चित समयका लागि दिइन्छ — एक पटकमा बढीमा ९० दिन — र तपाईंले निमन्त्रणा स्वीकार गर्ने बित्तिकै आफैं समाप्त हुन्छ। त्यसपछि खाता तपाईंको हुन्छ, र हाम्रो टोलीले तपाईंको सहमतिमा, सपोर्टले सधैं गर्ने तरिकाले मात्र यसमा काम गर्छ।
के गरियो भनेर हेर्ने तरिका
तपाईं जोडिएपछि गतिविधि खोल्नुहोस्। हाम्रो टोलीले गरेका प्रत्येक गतिविधि त्यहाँ देखा पर्छन्, जसमा समावेश छन्:
- हाम्रो टोलीलाई यो खाता सेटअप गर्न पहुँच दिइएको थियो
- यो खाता सेटअप गर्दा हाम्रो टोलीले परिवर्तन गर्यो
- तपाईं जोडिएपछि हाम्रो टोलीको सेटअप पहुँच समाप्त भयो
प्रत्येक प्रविष्टिले यो कहिले भयो भनेर देखाउँछ। तीमध्ये कुनै पनि बारेमा हामीलाई सपोर्ट बाट सोध्नुहोस्।