अपग्रेड गर्दै
तपाईंले पुष्टि गर्ने बित्तिकै अपग्रेड लागू हुन्छ। तपाईंलाई नयाँ पूरै महिनाको नभई वर्तमान अवधिका बाँकी दिनहरूको लागि दुई योजनाहरू बीचको फरक रकम मात्र शुल्क लगाइन्छ — त्यसैले २५ औं दिनमा अपग्रेड गर्दा तीस दिनको नभई केही दिनको मात्र खर्च लाग्छ।
तपाईंका नयाँ सीमाहरू तुरुन्तै सक्रिय हुन्छन्। त्यहाँ कुनै पुन: प्रावधान र डाउनटाइम हुँदैन।
डाउनग्रेड गर्दै
डाउनग्रेड तपाईंको अर्को नवीकरणमा लागू हुन्छ, र तपाईंले त्यतिन्जेलसम्म आफूले भुक्तान गर्नुभएको सबै कुरा कायम राख्नुहुन्छ। हामी फरक रकम फिर्ता गर्नुको सट्टा यो गर्छौं किनभने डाउनग्रेडको अर्थ सामान्यतया सीमाहरू घटाउनु हो, र यसलाई तुरुन्तै लागू गर्नाले हाल ती प्रयोग गरिरहेको साइटमा समस्या आउन सक्छ।
डाउनग्रेड लागू हुनु अघि, तपाईंले के प्रयोग गरिरहनुभएको छ सो कुरा बिलिङ → योजना मा नयाँ योजनाको सीमाहरूसँग तुलना गरी जाँच गर्नुहोस्। यदि तपाईं नवीकरणको समयमा तीमध्ये कुनै एकभन्दा बढी हुनुहुन्छ भने, हामी तपाईंलाई पहिले इमेल गर्छौं — चेतावनी बिना केही पनि मेटाइने छैन।
रद्द गर्दै
रद्द गर्नु भनेको केही पनि नहुने गरी डाउनग्रेड गर्नु हो: तपाईंले भुक्तान गर्नुभएको अवधिको अन्त्यसम्म सेवा कायम राख्नुहुन्छ। तपाईंको डेटा रद्द गर्ने स्क्रिनमा देखाइएको अवधिसम्म उपलब्ध रहन्छ, त्यसैले विचार परिवर्तन हुँदा तपाईंको साइट गुम्ने छैन।