ချိတ်ဆက်ခြင်းက သင့်အတွက် ဘာတွေ ဆောင်ရွက်ပေးနိုင်သလဲ
Gcore Video Streaming ကို ချိတ်ဆက်ခြင်းသည် သင်၏ ကိုယ်ပိုင် Gcore အကောင့်ထဲရှိ သင်၏ တိုက်ရိုက်လွှင့်ထုတ်မှုများနှင့် သိမ်းဆည်းထားသော ဗီဒီယိုများ ကို သင်၏ Zinn® ဒက်ရှ်ဘုတ်ထဲသို့ ယူဆောင်လာပေးသဖြင့် ၎င်းတို့ကို သင့်ဆိုဒ်များနှင့်အတူ တစ်ပြိုင်တည်း မြင်တွေ့နိုင်ပါသည်။
သင် မစတင်မီ
Video Streaming ဖွင့်ထားသော သင်၏ ကိုယ်ပိုင် Gcore အကောင့်တစ်ခု လိုအပ်ပါသည်။ ဤသည်မှာ ကိုယ်ပိုင်အကောင့် ယူဆောင်လာခြင်း သီးသန့်ဖြစ်သည်- ကျွန်ုပ်တို့သည် Video Streaming ကို ပြန်လည်ရောင်းချခြင်း မဟုတ်ပါ၊ ထို့ကြောင့် ထုတ်ကုန်၊ စာချုပ်နှင့် ငွေတောင်းခံလွှာတို့သည် သင်နှင့် Gcore အကြားသာ သက်ဆိုင်ပြီး ထိုနေရာတွင် သင်အသုံးပြုသည့် အရာများကို သင့် Gcore အကောင့်သို့သာ ကျသင့်စေမည်ဖြစ်ကာ သင့် Zinn® အစီအစဉ်သို့ ကျသင့်စေမည် မဟုတ်ပါ။
၁။ Gcore တွင် ကီးကို ဖန်တီးပါ
Gcore Customer Portal တွင် ညာဘက်အပေါ်ရှိ သင်၏ အသုံးပြုသူပုံကို ဖွင့်ပါ၊ ထို့နောက် Profile → API tokens → Create token သို့ သွားပါ။ ၎င်းကို အမည်ပေးပါ၊ Never expire သို့မဟုတ် သက်တမ်းကုန်ဆုံးမည့်ရက်ကို ရွေးချယ်ပါ၊ ပြီးလျှင် ၎င်းလိုအပ်သော ထုတ်ကုန်တစ်ခုစီအတွက် အခန်းကဏ္ဍတစ်ခု သတ်မှတ်ပေးပါ။ Gcore သည် တိုကင်ကို တစ်ကြိမ်သာ ပြသပါမည်။ ထိုအချိန်တွင် ကူးယူပါ။
တူညီသော တိုကင်သည် သင်ချိတ်ဆက်ထားသော Gcore ထုတ်ကုန်တိုင်းအတွက် အလုပ်လုပ်ပါသည်၊ ထို့ကြောင့် အကယ်၍ သင်သည် Gcore ထုတ်ကုန်တစ်ခုကို ချိတ်ဆက်ထားပြီးဖြစ်ပါက တူညီသော တိုကင်ကို ထပ်မံကူးထည့်နိုင်ပါသည် — ၎င်း၏ အခန်းကဏ္ဍများသည် ဤထုတ်ကုန်ကိုလည်း အကျုံးဝင်စေပါက ဖြစ်ပါသည်။ တိုကင်တစ်ခုအား သင်၏ ကိုယ်ပိုင်အကောင့်ဝင်ရောက်ခွင့်ထက် ပိုမိုမြင့်မားသော အခန်းကဏ္ဍကို သတ်မှတ်ပေး၍ မရပါ။
တိုကင်အား Streaming အတွက် အခန်းကဏ္ဍတစ်ခု သတ်မှတ်ပေးပါ။
၂။ ဤနေရာတွင် ချိတ်ဆက်ပါ
သင်၏ ဒက်ရှ်ဘုတ်တွင် Integrations ကို ဖွင့်ပြီး Connect an account ကို ရွေးချယ်ပါ။ အုပ်စုအဖြစ် Video & streaming နှင့် အကောင့်အဖြစ် Gcore Video Streaming ကို ရွေးချယ်ပါ၊ API token ကို ဖြည့်စွက်ပါ၊ ပြီးလျှင် Connect account ကို နှိပ်ပါ။
တစ်ခုခုကို မသိမ်းဆည်းမီ သင်ကူးထည့်ထားသည်များကို ကျွန်ုပ်တို့ စမ်းသပ်စစ်ဆေးပါသည်။ အလုပ်မလုပ်သော ကီးကို မည်သည့်အခါမျှ သိမ်းဆည်းမည်မဟုတ်ဘဲ အဖြေတွင် ၎င်း၌ မည်သည့်အရာ မှားယွင်းနေကြောင်း ဖော်ပြပါမည်။ အလုပ်လုပ်သော ကီးကို ကျွန်ုပ်တို့၏ လျှို့ဝှက်ချက်များခန်း (secrets vault) တွင် ကုဒ်ဝှက်၍ ထိန်းသိမ်းထားပါသည် — ကျွန်ုပ်တို့၏ ဒေတာဘေ့စ်တွင် မည်သည့်အခါမျှ မထားပါ — ပြီးလျှင် သင့်ကိုပင် နောက်တစ်ကြိမ် မည်သည့်အခါမျှ ပြန်လည်မပြသပါ။
နောက်ဘာဆက်ဖြစ်မလဲ
- သင်၏ တိုက်ရိုက်လွှင့်ထုတ်မှုများနှင့် သိမ်းဆည်းထားသော ဗီဒီယိုများကို Your own services အောက်တွင် စာရင်းပြုစုထားပြီး၊
Integrations ပေါ်ရှိ ချိတ်ဆက်မှု၏ Open your own services ခလုတ်မှ ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုနိုင်ပါသည်။
- အရာအားလုံးသည် သင်၏ Gcore အကောင့်ပေါ်တွင်သာ ဆက်လက်ရှိနေမည်ဖြစ်သည်- လွှင့်ထုတ်မှုများ၊ သိုလှောင်မှု၊ ပေးပို့မှုနှင့် ငွေတောင်းခံလွှာတို့သည် ၎င်းတို့နှင့် သင်၏ စာချုပ်အရ
Gcore ၏ အရာများသာ ဖြစ်ကြပါသည်။
အကယ်၍ ချိတ်ဆက်မှု မအောင်မြင်ပါက
ထုတ်ကုန်ကို မဖွင့်ထားကြောင်း ပြသနေပါသည်။ တိုကင်သည် မှန်ကန်သော်လည်း ထို Gcore အကောင့်အတွက် Video Streaming ကို ဖွင့်မထားပါ — ထို့ကြောင့် Gcore သည် ဖတ်ရှုမှုတိုင်းကို ငြင်းပယ်ပါသည်။ ၎င်းကို Gcore Customer Portal တွင် ဖွင့်ပါ (သို့မဟုတ် Gcore အား ဖွင့်ပေးရန် တောင်းဆိုပါ)၊ ထို့နောက် ထပ်မံချိတ်ဆက်ပါ။ Video Streaming မပါဝင်သော အခန်းကဏ္ဍရှိသည့် တိုကင်သည်လည်း အလားတူ ငြင်းပယ်မှုကို ဖြစ်ပေါ်စေပါသည်၊ ပါဝင်သော တိုကင်အသစ်တစ်ခုကို ဖန်တီးပါ။
ကီးကို ငြင်းပယ်လိုက်ကြောင်း ပြသနေပါသည်။ များသောအားဖြင့် အချက်သုံးချက်ထဲမှ တစ်ခုဖြစ်နိုင်ပါသည်- ကီးနှင့်အတူ စာလုံးခြားနေရာလွတ် (space) သို့မဟုတ် စာကြောင်းအသစ်ဆင်းမှု (line break) ကူးယူမိခြင်း၊ ကီး သက်တမ်းကုန်ဆုံးသွားခြင်း၊ သို့မဟုတ် သင်ကူးယူပြီးနောက် ကီးကို ပြန်လည်ရုပ်သိမ်းခြင်း သို့မဟုတ် အသစ်ပြန်ထုတ်ခြင်းတို့ ဖြစ်ပါသည်။ အသစ်တစ်ခုကို ဖန်တီးပြီး ထပ်မံကူးထည့်ပါ။
ချိတ်ဆက်သော်လည်း နောက်ပိုင်းတွင် တစ်ခုခု မအောင်မြင်ပါ။ ကီးသည် အထောက်အထားစိစစ်မှုကို အောင်မြင်သော်လည်း လုပ်ဆောင်ချက် လိုအပ်သော ခွင့်ပြုချက် ချို့ယွင်းနေပါသည်။ အထက်တွင် ဖော်ပြထားသော ခွင့်ပြုချက်များပါရှိသည့် ကီးအသစ်တစ်ခုကို ဖန်တီးပါ၊ ထို့နောက် ချိတ်ဆက်မှုအဟောင်းကို ဖြုတ်ပြီး ကီးအသစ်ကို ချိတ်ဆက်ပါ။
ချိတ်ဆက်မှု ဖြုတ်ခြင်း
Integrations ကို ဖွင့်ပါ၊ အကောင့်ကို ရှာပြီး Disconnect ကို နှိပ်ပါ။ ထိုအခါ သိမ်းဆည်းထားသော ကီးကို ချက်ချင်း ဖျက်ပစ်ပါမည်။ ၎င်းကို အသုံးပြုနေသည့် မည်သည့်အရာမဆို နောက်လုပ်ဆောင်ချက်တွင် ရပ်တန့်သွားမည်ဖြစ်ပြီး ၎င်းပေါ်တွင် မူတည်နေသော မျက်နှာပြင်များသည် မသိမသာ မအောင်မြင်ဘဲနေမည့်အစား အသိပေးချက် ပြသပါမည်။
ချိတ်ဆက်မှုဖြုတ်ခြင်းသည် ယခင်က ဆောင်ရွက်ပြီးစီးခဲ့သည်များကို မူလအတိုင်း ပြန်မပြောင်းပါ — သင့်အကောင့်ပေါ်တွင် ကျွန်ုပ်တို့ ပြောင်းလဲခဲ့သော မှတ်တမ်းများ၊ ဖြန့်ကျက်မှုများ သို့မဟုတ် ဆက်တင်များသည် နဂိုအတိုင်း ဆက်လက်ရှိနေမည်ဖြစ်ပါသည်။ အကယ်၍ ကီး ပေါက်ကြားသွားသည်ဟု ယူဆပါက ဝန်ဆောင်မှုပေးသူထံတွင်လည်း ၎င်းကို ရုပ်သိမ်းပါ၊ အဘယ်ကြောင့်ဆိုသော် ချိတ်ဆက်မှုဖြုတ်ခြင်းသည် ကျွန်ုပ်တို့၏ မိတ္တူကိုသာ ဖယ်ရှားပေးပြီး ၎င်းတို့၏ မိတ္တူကို မဖယ်ရှားပေးသောကြောင့် ဖြစ်ပါသည်။